ÇTSO’da Torba Yasa hakkında bilgilendirme semineri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi’nin düzenlediği, Torba Yasa olarak da bilinen “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 6552 Sayılı Kanun” hakkında ÇTSO Konferans Salonu’nda bir seminer düzenlenerek konu ile ilgili bilgilendirilmede bulunuldu.

ÇTSO’da Torba Yasa hakkında bilgilendirme semineri
24 Ekim 2014 Cuma 08:03

ÇTSO Konferans Salonu’nda “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 6552 Sayılı Kanun” hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi

BİRÇOK KATILIMCI YER ALDI
Bilgilendirme seminerinde, bölgede görev yapan Mali Müşavirler, ÇTSO Üyeleri, Peryön Üyeleri ve avukatların yanı sıra Peryön Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, ÇTSO Meclis Başkan Vekili İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve daha birçok katılımcı yer aldı.

ÇALIŞMALARIN DEVAM EDECEĞİ DİLE GETİRİLDİ
Seminere geçilmeden önce Peryön Trakya Şube Başkanı Özber Çetin ve ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker kısa birer konuşma yaparken, bu tip ortak faaliyetlerin getirdiği yararlardan bahsederek, çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

KANUN İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından başlayan seminerde, konuşmacılar ilgili yasa ile ilgili detaylı bilgilendirmede bulundu. ÇTSO Seminer Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşmacı olarak SGK Tekirdağ İl Müdür Yardımcısı Üzeyir Yitik, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Gelir İdaresi Grup Müdürleri Mustafa Çelik, Şenol Gelen, Tekirdağ Vergi Dairesi Tahsilat Müdür Vekili Celil Fidan ve Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik yer alırken, katılımcılara kanunun detayları ile ilgili olarak bilgi verildi.

ŞU KONULARA YER VERİLDİ
ÇTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde başlıca şu konulara yer verildi; ‘Torba Yasa olarak bilinen ve 11 Eylül 2014 tarihli 29116 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren,10 Eylül 2014 tarihli ve 6552 sayılı İş kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması ile bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanunda yer alan değişiklikler’

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.