ÇTSO’da üyelere yönelik eğitimler devam ediyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı eğitim programı kapsamında konferans salonunda ‘Çatışma Çözme, Olumsuz Duygular ve Zor İnsanlarla Başa Çıkma’ konulu eğitim verildi

ÇTSO’da üyelere yönelik eğitimler devam ediyor
07 Nisan 2015 Salı 22:46

 EĞİTİM 10.00-16.00 SAATLERİ ARASINDA DÜZENLENDİ

ÇTSO tarafından üyelerine yönelik düzenlenen eğitimler aralıksız devam ediyor. ÇTSO Konferans salonunda saat 10.00-16.00 saatleri arasında düzenlenen eğitimde Dr. Cengiz Tavukçuoğlu ‘Çatışma Çözme, Olumsuz Duygular ve Zor İnsanlarla Başa Çıkma’ konusunu ele aldı. Eğitime yoğun ilgi gösterilirken, katılımcılar hem eğlendi hem de eğitildi.

ÇATIŞMALAR ÜZERİNDEN ÖRNEKLEMELERDE BULUNDU

Tavukçuoğlu yaptığı konuşmada, çalışma ortamında ve arkadaşlık ilişkilerinde yaşanılan çatışmalar üzerinden örneklendirmede bulunarak eğitime devam etti. Cengiz Tavukçuoğlu konuşmasının devamında, “Bilgi ve hızın birleştiği bu çağda kurum çalışanlarının işlerini en hızlı ve en doğru şekilde yapabilmelerinin sağlanması çatışmanın önlenmesi ve iş yaşamına ait problemlerin çözümü ile mümkündür” dedi.

BAŞA ÇIKMA BECERİSİNİN KAZANDIRILMASI HEDEFLENİYOR

Çatışma, iş yaşamında bireylerin ya da grupların birlikte çalışma sorunlarından kaynaklanan ve normal faaliyetlerin durmasına veya karışmasına neden olan anlaşmazlıklar ve olaylardır diyerek konuşmasını sürdüren Tavukçuoğlu, “Çoğunlukla olumsuz sonuçları olmakla birlikte iyi yöneltildiğinde şirket için olumlu sonuçlar da elde edilebilir. Bu bölümde eğitime katılacaklara çatışmanın bireysel ve kurumsal olarak yönetilebilmesi, olumsuz duygular ve zor insanlarla başa çıkma becerisinin kazandırılması hedeflenmektedir” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.