ÇTSO’dan gazetemize ve gazetecilere büyük jest

ÇTSO Yönetimi tarafından, Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren basın mensupları için 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel olarak kahvaltı programı organize edildi. Kahvaltı programının ardından çalışan gazeteciler gününde özel olarak yaş pasta kesilirken, ÇTSO yönetimi tarafından 35’inci yılını kutlayan Gazetemize büyük bir jest yapıldı. Kesilen yaş pastanın üzerinde ‘Çerkezköy Gazetesi’ logosu yer alırken, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nevzat Deniz, mumları üfleyerek, ÇTSO Yönetimine yapılan jestten dolayı teşekkür etti.

ÇTSO’dan gazetemize ve gazetecilere büyük jest
11 Ocak 2014 Cumartesi 08:06

ÇTSO YÖNETİMİNDEN GAZETECİLERE JEST
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren Basın Mensuplarını kahvaltı programında ağırladı. Dün Glory Area’da düzenlenen kahvaltı programı saat 09.00’da başlarken, ÇTSO Yönetimi tarafından organize edilen kahvaltıya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu üyeleri, Metin Taşdelen, Mustafa Seçkin ile yönetime yeni katılan Mesut Görün ile Sinan Sifil ve basın mensupları katıldı.
MESLEĞİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM
Kahvaltı öncesinde basın mensuplarının Çalışan gazeteciler gününü kutlayan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, “Çalışan gazeteciler günün de sabah saat 09.00’da kahvaltı edip daha işe başlamamış oluyorsunuz. Bu emekçilerin hakkı yenmez, sabahtan gece yarılarına koşturup haberleri getiren sizlersiniz. Ben sizlerin bugünü tebrik ederken, mesleğinizde başarılarınızın devamını temenni ediyorum” dedi.
İLETİŞİM SEKTÖRÜ ARTSA DA SİZDEKİ ZORLUKLAR DEĞİŞMİYOR
Taha Ülker’in ardından konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın’da, “Emekçi ve çalışan gazeteciler olarak bugününüzü kutluyorum. Bugüne özel erkenden sizlerle bir araya gelmek istedik. Sizler 365 gün 24 saat esasına göre çalışıyorsunuz. En azından kısa bir mola verelim diyerek bu özel gününüzde sizleri ağırlamak istedik Sizler iletişim sektörü ne kadar artsa da sizdeki zorluklar değişmiyor” diye konuştu.
GAZETECİLER BİRE BİR OLAYLARIN İÇİNDELER
Gazetecilerin bire bir olayların içinde olduklarının altını çizen Akın, “Bu konuda ülkemize ve bölgemize kattığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de yönetim kurulu başkanımız işi nedeniyle yurtdışında bulunuyor, onun da selamları var. Sizler için bu anlamlı ve özel günde bizleri kırmayarak programımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuz belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
HEP BİRLİKTE KAHVALTI YAPILDI
Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programına geçilirken, ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, kahvaltının ardından gazeteciler için sürprizlerin devam edeceğini belirterek, kimsenin erkenden ayrılmamasını istedi. Kahvaltı programının sona ermesinin ardından ÇTSO yönetimi büyük bir jest yaparak basın mensupları için yaş pasta kestirdi. Kesilen pastanın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel olmasının yanı sıra Gazetemizin 35’inci yılını kutladığı bu günlerde üzerinde gazetemizin logosunun bulunması bizler adına büyük bir jest ve onur kaynağı oldu.
ANLAMLI GÜNDE 35’İNCİ YILINI DA KUTLAMAK İSTEDİK
Yaş pasta kesiminden önce konuşan ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, “Bu özel günle birlikte Çerkezköy Gazetesi’nin 35’inci yılını da kutlamak istedik. Tüm gazeteler adına bu yaş pastayı hazırlatırken, üzerine Çerkezköy Gazetesi’nin logosunu koyarak 35’inci yıllarını da kutlamak istedik. Kendilerine nice yıllar dileyerek, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. İsmail Akın’ın konuşmasının ardından gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nevzat Deniz, yaş pasta üzerinde bulunan mumları üfleyerek, bu anlamlı günde gazetemize yapılan büyük jestten dolayı ÇTSO yönetimine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.