ÇTSO’dan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Çerkezköy TSO, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi yardımı yapıyor

ÇTSO’dan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:27

 İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILMAYA BAŞLANDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda dağıtılan erzak kolileri bu yıl da Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

1100 ADET ERZAK KOLİSİ DAĞITILIYOR

Toplam 1100 adet erzak kolisi, Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine 03.07.2015 Cuma günü itibariyle dağıtılmaya başlandı. Dağıtım, yine meclis ve meslek komiteleri üyeleri aracılığıyla yapılıyor.

BU YILDA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Ramazan Ayı’nın önemine vurgu yaparak, “Ramazan Ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Biz de geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.