ÇTSO'dan Yırtar'a ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmet Bilecen Başkanlığı'ndaki ÇTSO Heyeti, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir yırtar'ı ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerini ilettiler.

ÇTSO'dan Yırtar'a ziyaret
19 Temmuz 2011 Salı 00:00

HEYET HALİNDE ZİYARET
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar'ı makamında ziyaret eden ÇTSO Meclis Başkanı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmet Bilecen ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet , Emniyet müdürü Yırtar'a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular.
KİMLER KATILDI?
Ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Asbaş, Ertan Selvili, Kadir Uz, Meclis Katipi Cüneyt Gürsoy, Meclis Üyeleri İsmail Tezcan, H. İbrahim Mutluç, Aktaş Güler ve Göksel Bozdağ da katıldılar.
DESTEK SÖZÜ
Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'a Oda ve ilçe ile ilgili bazı bilgiler veren ÇTSO Heyeti, kendilerine Oda olarak ihtiyaç duyulduğu anda Emniyet Teşkilatı'nın yanında seve seve yer almaya hazır olduklarını, maddi ve manevi destek verebileceklerini ifade ettiler.
ÇOK YAKINDAN TANIMIYORUM
Konuklarını ağırlayan Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da Çerkezköy'e daha önce görev icabı geldiğini fakat çok fazla yakından tanımadığını belirterek, Çerkezköy'de güven ve huzur ortamının devam etmesi için ellerinden gelen gayret ve çabayı göstereceklerini söyledi.
Konuklarına ziyaret için teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, ilk fırsatta kendisinin de i-adeyi ziyaret yapacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.