ÇTSO’nun eğitimleri devam ediyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) üyelerine yönelik olarak her yıl ücretsiz düzenlediği eğitimlerin 2016 programının ikinci dönem eğitimleri devam ediyor. Ekim – Kasım – Aralık eğitim takviminin 3. eğitim olan ‘İş Hayatında Mutlu Olmanın Sırları’ ÇTSO Konferans Salonu’nda katılımcılara aktarıldı

ÇTSO’nun eğitimleri devam ediyor
04 Kasım 2016 Cuma 16:47

KONFERANS SALONU'NDA GERÇEKLEŞTİ 
ÇTSO'nun üyelerine yönelik ücretsiz düzenlediği eğitimleridevam ediyor. 2016'nın ikinci eğitim programı olan ve Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 13 eğitimlik programın 3. eğitimi ‘İş Hayatında Mutlu Olmanın Sırları’, KUTLUİZ Eğitim ve Danışmanlık’ın Kurucusu ve Genel Müdürü E. Bülent Kutlu’nun konuşmacılığında ÇTSO Konferans Salonu'nda gerçekleşti.
BESİM OGELMAN AKTARDI 
E. Bülent Kutlu katılımcılara, ‘Kişisel Farkındalık, Kurum Aidiyeti ve Etkili İletişim’ konuları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
E. BÜLENT KUTLU KİMDİR?
Lisans eğitimine 1985 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde başladı. Lisans eğitiminin ilk yılında Türk Eğitim Vakfı (TEV)’ndan başarılı öğrenci bursu almaya hak kazandı ve dört yıl süre ile kesintisiz olarak başarılı öğrenci bursu alarak 1989 yılında okulundan lisans derecesi alarak mezun oldu. Lisans eğitiminin 3. yılında Türkiye’de bankacılık ve sigorta sektörünün lider kuruluşlarının üyesi olduğu Banka ve Sigorta İşçileri Sendikası (BASİSEN)’nda Toplu Sözleşme Uzmanı olarak stajını tamamlayarak iş hayatına başladı. Üniversite öğrenciliği devam ederken yaz döneminde Zenger Tanıtım ve Halkla İlişkiler Ltd. Şirketi’nde Halkla İlişkiler/Pazarlama Ekip Şefi olarak görev yaptı. Bu süre içerisinde Ankara Ostim 88 Tanıtım Kataloğu’nu hazırladı. Bursa Olay Gazetesi’nde ekonomi sayfasında sektörlerin büyüme ve gelişmeleri konusunda araştırmalar yaparak köşe yazıları yazdı. Askerlik hizmeti bitiminin ardından, Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren Beko Ticaret A.Ş. Ankara Bürosu’nda bayi yönetimi ve satış konularında İl/Bölge Satış Sorumlusu olarak görev yaptı. Sonrasında Pepsi- Cola Servis ve Dağıtım A.Ş. Ankara Ofisi’nde Satış Müfettişi olarak görev yaparak, yeni satış noktaları yaratmak ve mevcut bayilerin denetimi görevlerini üstlendi. Özel sektördeki çalışmalarından sonra Başbakanlık’ta görev yapmaya başladı. Başbakanlık bünyesinde Kamu düzeni ve güvenliği alanında, ekonomi ve enerji konuları da dahil olmak üzere ulusal ve uluslararası stratejik konularda Uzman- Bölge Müdürü-Daire Başkanlığı seviyelerinde görev yaptı. Akabinde, İstanbul merkezli Artısöz Eğitim ve Danışmanlık A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yaptı.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.