Cumhuriyet Bayramı toplantısı gerçekleşti

29 Ekim 2016 Cumhuriyet Bayramı Kutlama Komitesi Toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Bayramı toplantısı gerçekleşti
21 Ekim 2016 Cuma 14:50

KAYMAKAMLIKTA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Kaymakam Metin Kubilay Başkanlığında yapılan toplantıya, Garnizon Komutanlığı, Çerkezköy Belediyesi, Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığından temsilciler ile basın temsilcileri katıldı.

28 EKİM'DE BAŞLAYACAK

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda Cumhuriyetimizin 93’üncü Yıldönümünün coşku içinde kutlanması sağlanarak, törenden şenliklere dönüştürülmesi, Çerkezköy'ün Kurtuluşunun da aynı tarihe gelmesi nedeniyle geniş halk kesiminin de bu etkinliklerde yer alması amacıyla düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ ün Kurtuluşu Törenleri Kapsamında; Kutlama Törenleri 28 Ekim 2016 Cuma günü Saat 13.00’te başlayacak.

SES YAYIN CİHAZINDAN YAYINLANACAK

Belediye Başkanlığınca Marşlar  ve Kahramanlık Türküleri Cumhuriyet Haftası boyunca günün belirli saatlerinde ses yayın cihazından yayınlanacak. İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri arasında “Cumhuriyet” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenecek.

ÇELENK TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK

28 Ekim 2016 Cuma günü Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri, Saat: 12.30’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıt’ ı önünde hazır bulundurulacak. 28 Ekim 2016 Cuma günü Saat: 12.45’te Çelenkler, İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından törenle Atatürk Anıtına sunulacak.. Saygı Duruşunu müteakiben İstiklal Marşı eşliğinde Bayrak göndere çekilecek.

HALKIN BAYRAMI KUTLANACAK

29 Ekim 2016 Cumartesi günü Saat 09.00’da Kaymakamlık Makamında Tebrikat yapılacak. 10.00’da Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının Halkın Bayramını kutlamalarının ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrağımız göndere çekilecek.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLECEK

Cumhuriyetin 93’üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.

ATATÜRK KOŞUSU DÜZENLENECEK

Çerkezköy`ün düşman işgalinden kurtarılması nedeniyle Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan “Dünden Bugüne Çerkezköy” konulu Resim Sergisi ve Atatürk Koşusu düzenlenecek. Cumhuriyetimizin 93’üncü Yılı Resmi Kutlama Törenleri, 28 Ekim 2016 Cuma günü Saat 13.00’te başlayacak, 29 Ekim 2016 Cumartesi günü Saat: 24.00’te sona erecektir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Um - 7 yıl önce
Tvde yayınlanacak mı veya netten canlı yayın olacak mı kutlamaları nasıl takip edebiliriz ??