Dalman Çorlu'ya Müdür oldu

Çerkezköy Emniyet Müdürü Cemal Dalman Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Dalman ile birlikte Çerkezköy'den üç polis şefi daha çeşitli ilçelere atandı

Dalman Çorlu'ya Müdür oldu
13 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tayin heyecanı. İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne atanırken geçtiğimiz günlerde terfi alan üç polis şefi de çeşitli ilçelere atandı.
ÇERKEZKÖY'E ÇORLU'DAN MÜDÜR
Üç yıldan bu yana Çerkezköy'de Emniyet Müdürlüğü görevini üstlenen Cemal Dalman, Çorlu'ya atandı. Çorlu Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Çerkezköy'ün başarılı Müdürü Dalman'ın yerine ise Çorlu Asayiş Şube Müdürü Kadir Yırtan'ın atandığı öğrenildi.
Çerkezköy'den giden polis şefleri arasında bir süre önce 4. Sınıf Emniyet Müdür Yardımcılığı'ndan 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcılarından Aytekin Uyar, Çerkezköy Asayiş Büro Amirliği görevini yürütürken 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Emniyet Amiri M. İzzet Ersoy ve geçen yıl terfi alan Asayiş Büro Amiri Kemal Şişman bulunuyor.
Aytekin Uyar Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine, İzzet Ersoy Marmara Ereğlisi Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine, Kemal Şişman ise Hayrabolu Emniyet Amirliği görevine atandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.