Danimarkalı eğitimci ve sendikacılardan Başkan Albayrak’a ziyaret

Özel bir ziyaret için Tekirdağ’da bulunan Danimarkalı eğitimci ve sendikacılar Danimarka Kopenhag’ta yaşayan Tekirdağ’lı eğitimci yazar Hüseyin Duygu ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ettiler

Danimarkalı eğitimci ve sendikacılardan Başkan Albayrak’a ziyaret
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:48

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu’nun da eşlik ettiği ziyarette Albayrak, Danimarkalı misafirlere Tekirdağ ve Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Tekirdağ’da bulunan Danimarkalı eğitimci ve sendikacılar Danimarka Kopenhag’ta yaşayan Tekirdağlı eğitimci yazar Hüseyin Duygu ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ettiler, ziyarette Albayrak Danimarka’lı misafirlere Tekirdağ ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.