Danimarkalı eğitimcilerden Saray’a ziyaret

Eğitim ve kültürel paylaşım çalışmaları kapsamında 10 kişilik eğitimci grubuyla ülkemize gelen Hüseyin Duygu Saray’da bir dizi temasta bulundu. Saray Belediyesi’ni ziyaret eden Duygu ve eğitimci arkadaşları Başkan Nazmi Çoban’la görüşerek bilgi alışverişinde bulundular.

Danimarkalı eğitimcilerden Saray’a ziyaret
11 Kasım 2013 Pazartesi 08:05

Danimarka’da bir eğitim kurumunda müdürlük yapan Hüseyin Duygu 10 kişilik eğitimci grubuyla birlikte Saray’a geldi.
BAŞKAN ÇOBAN’DAN BİLGİ ALDILAR
İlçemizde eğitim alanında temaslarda bulunan, ilçemizin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini gezen Danimarkalı grup, program dâhilinde Başkan Nazmi Çoban’la bir görüşme yaptı. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Çoban Danimarkalı eğitimcilerin sorunlarına yanıt vererek, Saray’ın yapısı, belediyenin işleyişi ve insan ilişkileri üzerine bilgi sahibi olmaların sağladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılık fikir alışverişi ile son erdi.
İLÇEMİZİN TANINMASINA KATKI SAĞLIYORUM
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Duygu, iç hizmet eğitimi kapsamında ülkemize bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “İlçemizin tanıtımına katkı sağlamak için, bu tür eğitim çalışmalarında arkadaşlarımı Saray’a getirmeye özen gösteriyorum. Bu saye de ilçemizin tanıtımına da katkımız olmuş oluyor. Eğitimci arkadaşlarımda Saray’da köy yaşamını, bölgenin tarihi, turistik yapısı yakından inceliyorlar. Bu ziyaret onların kendilerin geliştirmeleri, farklı kültürleri yakından görmeli, insan ilişkilerini incelemeleri açısından çok faydalı oluyor.
GEZİ 3 GÜN SÜRECEK
3 gün sürecek gezimizde yarın Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunacağız. Bu ziyaret bizim için çok önemli. Yapacağım bilgi paylaşımları ile buradaki okullarımız ilerlemesine katkı sunacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.