DEKORATİF AHŞAP SÜSLEME KURSU KAYITLARI BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Dekoratif Ahşap Süsleme Kursu kayıtları 1-5 Mart tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına yapılabilecek.

DEKORATİF AHŞAP SÜSLEME KURSU KAYITLARI BAŞLIYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Şubat 2021 Cumartesi 12:00


   8 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Dekoratif Ahşap Süsleme Kursu kayıtlarının 1-5 Mart tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına yapılabileceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Dekoratif Ahşap Süsleme Kursumuza katılacak olan vatandaşlarımız, 1-5 Mart tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıtlarını yaptırabilirler. Dekoratif Ahşap Süsleme Kursumuz 8 Mart Pazartesi günü Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak olup, hafta içi her gün 13.00-17.00 saatleri arasında pandemi şartları altında gerçekleştirilecektir” dedi.
Cuma günü kayıtlar bitiyor
   Dekoratif Ahşap Süsleme Kursu’nda ahşap cam seramik boyama, hamur kabartma, eskitme teknikleri, tuval tablo yapımı ve eskiyi yenileme teknikleri eğitimlerinin verileceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Dekoratif Ahşap Süsleme Kursumuza katılacak olan vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına başvurarak, kendilerine verilecek kayıt formlarını doldurabilirler. Kayıtların tamamlanmasının ardından Dekoratif Ahşap Süsleme Kursumuz 8 Mart Pazartesi günü saat 13.00’da başlayacak. Hafta içi her gün pandemi şartları altında, konusunda uzman eğitmenler tarafından 13.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz verilecek olan Dekoratif Ahşap Süsleme Kursumuza isteyen tüm vatandaşlarımız katılabilir” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.