Derneklerimiz Kapaklımıza ayrı bir renk katıyor ​

Uzunköprü Meriçliler Derneği Dernek Başkanı Mehmet Teksöz ve yönetim kurulu üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti

Derneklerimiz Kapaklımıza ayrı bir renk katıyor ​
19 Kasım 2018 Pazartesi 15:06

BİRÇOK İLDEN VATANDAŞLARIMIZ BURADA YAŞIYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı’nın genel yapısına bakıldığında ilçemizde çeşitli nedenlerle Kapaklı’ya gelip yerleşerek, burada yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımız bulunuyor. Bu yapıya baktığımızda birçok ilden çeşitli sebep ve vesilelerle gelip Kapaklı’ya yerleşmiş vatandaşlarımızı görüyoruz. Bu göçler sonunda oluşan derneklerimiz Kapaklımıza ayrı bir renk ve güzellik katıyor.” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Uzunköprü Meriçliler Derneği’nin de Kapaklı’da çeşitli faaliyet ve aktivitelerle bu kültür hareketliliğinin içerisinde yer aldığını ifade eden Başkan Mandalı, “Derneklerimize Kapaklı Belediyesi olarak imkânlar ölçüsünde destek ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Farklı memleketlerden vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşadığı bir Türkiye mozaiği Kapaklımızda, birlik ve beraberlik içerisinde tüm hemşehri derneklerimiz ile yaşamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLİYORUM
Uzunköprü Meriçliler Derneği Dernek Başkanı Teksöz de Başkan Mandalı’ya teşekkürlerini ileterek, “Derneğimizin Kapaklı’da hizmete başladığı günden itibaren destek ve katkı sağlayan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.