Desteğimiz her zaman devam edecek

Engelli vatandaşların toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak adına bugüne kadar birçok projeye imza atan Kapaklı Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarına devam ediyor.

Desteğimiz her zaman devam edecek
02 Aralık 2017 Cumartesi 11:59

'Hepimiz birer engelli adayıyız' anlayışından hareketle engellilerin sorunlarını ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlara duyarlılığı arttırmak adına çalışmalarını yürüten Kapaklı Belediyesi yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi'nin aldığı akülü tekerlekli sandalye, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından Aydın Çelik'e teslim edildi. Akülü sandalyelerin teslim edildiği zamanlarda vatandaşlarının yanında olmaya özen gösteren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu doğrultuda ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz her zaman devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.