DEV KONSER BU AKŞAM

Ramazan etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu'nu Çerkezköy'e getirdiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Fatih Sultan Mehmet Korosu'nun bu akşam 21.30'da Çerkezköy'de dev bir konser vereceğini belirterek, tüm Çerkezköy ve bölge halkını konsere davet etti

DEV KONSER BU AKŞAM
03 Ağustos 2012 Cuma 08:51

Tesco Kipa Alışveriş Merkezi'nin bahçesinde düzenlenecek olan Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu konseri ile ilgili tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Fatih Sultan Mehmet Korosu dün Çerkezköy'e geldi ve kalacağı otele yerleşti. Bugün iftardan önce mini bir prova yapacaklar ve ardından iftarı beraber açacağı ve konser alanına geçeceğiz" dedi.
TRT NAKLEN YAYINLAYACAK
 Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu'nun saat 21.30'da vereceği konserin TRT AVAZ'dan da canlı yayınlanacağını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Ben Çerkezköy halkının bu eşsiz müzik ziyafetini canlı canlı seyretmesini arzu ediyorum. İnşallah bu akşam o alanda en az 15 bin kişi konseri izler" diye konuştu.
BAKAN GELME İHTİMALİ VAR
Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu'nun vereceği konser için için birçok Bakan ve milletvekiline davetiye gönderdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Şuana kadar DP eski Genel Başkanı Süleyman soylu dışında bize katılacağını bildiren olmadı. Birçok davetiye gönderdik fakat ne olumlu, ne de olumsuz yanıt verdiler. Bu akşam iftarda Silivri civarında olacak Milli Eğitim Bakanımızın konsere katılma ihtimali var. Onun dışında başta Valimiz olmak üzere ilimiz milletvekilleri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini konserimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
110 KİŞİDEN OLUŞUYOR
Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Korosu, Bosna Hersek'de yaşayan üç farklı milletten (Boşnak, Hırvat ve Sırp) çocuk ve gençlerden oluşturulmuş bir koro.  Boşnak, Hırvat ve Sırp gençlerinden oluşan koro üyeleri Bosna Müzik Akademisi'nde eğitim görüyor. Fatih Sultan Mehmet Korosu, Türkçe, Malayca, Boşnakça, Arapça, Urduca ve Farsça ilahiler söylüyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.