Dibek en başarılı milletvekili seçildi

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, ORC’nin yaptığı araştırmaya göre en başarılı ilk 10 milletvekilinden biri seçildi.

Dibek en başarılı milletvekili seçildi
23 Ekim 2014 Perşembe 08:10

CHP’li Dibek ORC Araştırma,  7-14 Ekim tarihleri arasında yaptığı ankette göre en başarılı altıncı milletvekili oldu. Orc’in araştırması AKP, CHP ve MHP'li vekillerin performansını ölçtü. ORC Araştırma, 81 ilde 13 bin 900 kişiye milletvekillerin isimlerin yazılı olduğu bir kart verdi ve başarılı buldukları isimleri seçmeleri istendi. Performans ölçümünde kabine üyeleri ve parti genel başkanları değerlendirmeye alınmadı.

Buna göre, Meclis'teki koltuk sayılarıyla doğru orantılı olarak AKP'nin en başarılı 20 milletvekili, CHP'nin en başarılı 10 milletvekili, MHP'ninse en başarılı 6 milletvekili yapılan anket sonucunda belirlendi.

CHP'nin genel listesinde ise Yalova Milletvekili Muharrem İnce ilk sırada, Sinop Milletvekili Engin Altay ikinci sırada, İzmir Milletvekili Aytun Çıray üçüncü sırada, Gürsel Tekin dördüncü sırada, Veli Ağbaba beşinci sırada yer alırken Turgut Dibek altıncı oldu. Akif Hamzaçebi’nin yedinci olduğu listede, Bülent Tezcan sekizinci Turgat Develi dokuzuncu, Aykut Erdoğdu ise onuncu sırada yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
çok güzel rakı içiyor.