Direklerarası kumpanya Veliköy’de final yaptı

Yalçın Özden ve ekibindeki tanınmış oyuncular tarafından sergilenen “Direklerarası Kumpanyası” adlı tiyatro oyunu son kez Veliköy Mahallesi'nde sahnelenerek final yaptı.

Direklerarası kumpanya Veliköy’de final yaptı
14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:03

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDILAR
Daha önce 5 Temmuz'da Çerkezköy ve 6 Temmuz'da Kızılpınar Mahallesi'nde izleyiciyle buluşan Yalçın Özden Tiyatrosu, Veliköy Mahallesi Eski Belediye Meydanı'ndaki son gösterimiyle Çerkezköy'deki turnesini tamamlamış oldu. İzleyicileri kahkahaya boğan etkinlikte özellikle çocuklar neşeli dakikalar geçirme fırsatı bulmuş oldu. Yurdumuzdan ilginç tiplemelerin canlandırıldığı gösteri izleyenlerden tam not aldı.
ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Gösterinin sonunda Yalçın Özden kendisi ve ekibi adına Çerkezköy halkıyla buluşmalarını sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can’a tek tek teşekkür etti. Ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Akay ekipteki tüm sanatçılara ve katılımda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdiminde bulundu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.