Diyaliz Merkezi ek binası Mayıs'ta hizmete giriyor

Türk Böbrek Vakfı bünyesinde temeli atılan Kapaklı Diyaliz Merkezi ek binası Mayıs'ta diyaliz hastalarının tedavisi için kullanılmaya başlanacak

Diyaliz Merkezi ek binası Mayıs'ta hizmete giriyor
06 Mart 2015 Cuma 18:22

 230 M2'LİK BİR ALANA YAPILIYOR

Yapımına 20 gün önce başlanan Kapaklı Diyaliz Merkezi ek binası 230 m2'lik bir alana yapılıyor. Tek kat üzerine yapılacak olan ek bina, mevcut yerin yanına yapılmaya başlandı. Mevcut yerinde 15+1 makine ile bölgedeki diyaliz hastalarına tedavi sunmakta olan Diyaliz Merkezi yeni binası ile birlikte kapasitesini 25+1'e çıkaracak.

%70 KAPASİTE ARTIŞI

Kapaklı Diyaliz Merkezi'ne ek olarak yapılmakta olan bina hakkında yetkililer de açıklamalarda bulunurken "Bölgemizde bulunan diyaliz hastalarımıza tedavi süreçlerinde mağdur olmamak için kapasite arttırma kararı aldık. Ek bina inşaatımız başladı. Nisan ayında bitecek ve Mayıs ayında hasta kabulüne başlayacak. Yoğun bir şekilde göç alan bölgemizin ihtiyacını karşılama amacıyla %70 oranında bir kapasite artışı olacak. Şimdiden bölgemiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandılar.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.