Doğa Koleji 2018-2019 döneminde faaliyette

Doğa Koleji Çerkezköy Kurucusu Erdal Karakuş, düzenlemiş olduğu basın toplantısında Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü’nün 2018 – 2019 sezonunda eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacağının müjdesini verdi.

Doğa Koleji 2018-2019 döneminde faaliyette
26 Nisan 2018 Perşembe 15:17

İNŞAAT 4 AYA BİTİYOR
Doğa Koleji olarak Türkiye ve Avrupa’nın en büyük eğitim markası olduklarını kaydeden Karakuş, ‘’Doğa Kolejleri 2018 – 2019 yılında 125 kampüs ve 85 bin öğrencisiyle eğitim – öğretim hayatına başlayacak. Kampüslerimize yeni eklenenlerden biri de Çerkezköy Kampüsümüz olacak. Okulumuzun inşaatı başladı ve 4 aylık bir süreçte inşaatı tamamlayarak yeni dönemde okulumuzun eğitim öğretime başlayacağını duyurmak istiyoruz.’’ dedi.
ÖNEMLİ SOSYAL İMKANLARA SAHİP
Okulun sadece 4 duvar arasında olmadığını gösteren bir sisteme sahip olduklarını ifade eden Karakuş, ‘’ Doğa Koleji kendisinden sonra gelen 6 markanın toplamından daha çok öğrenciye sahip. Çerkezköy Kampüsümüz 8 bin metrekare alanda 11 bin metrekare alana sahip. İçinde konferans salonu, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, sanat sokağı, atölyeler var.’’ ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.