Doğan; Çerkezköy'de oylarımız arttı

7 Haziran Seçimlerinde Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Seçilen Ayşe Doğan yaptığı yazılı basın açıklamasıyla kendisine destek verenlere teşekkür etti

Doğan; Çerkezköy'de oylarımız arttı
02 Temmuz 2015 Perşembe 17:09

 Özellikle seçim çalışmaları esnasında iyi bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Doğan, Çerkezköy’de oy oranlarını artırarak başarılı olduklarını söyledi. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilen 7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da Ak  Parti’ye oylarını vererek destek olan, teveccüh gösteren hemşerilerinin oylarıyla Milletvekili olduğunu belirterek partisi ve halkını temsil etme görevini kendisine veren herkese teşekkür etti.

ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALDIK

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, önemli bir seçimi geride bıraktıklarını dile getirirken "7 Nisan’da adaylığımın açıklanmasından sonra ciddi uzun soluklu çalışmalarımızın karşılığını ikamet ettiğim Çerkezköy  ve Kapaklı İlçesinde görerek, CHP'nin aldığı oydan 8 bin oy daha fazlasını aldık" dedi.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ayşe Doğan açıklamalarının devamında "Yaşadığımız bölgenin Ekonomik ve Sosyokültürel yapısını yakından tanımamız ve hedef noktasını doğru belirlememizin verimini 7 Haziran seçimlerinde Çerkezköy'de Ak Parti'nin oy oranıyla göstermiş bulunmaktayız. Bu seçimde Ak Parti'ye destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonrada desteklerinizle Tekirdağ'da 'Birlik ve Beraberlik' ilkesiyle başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.