Dünya bu insanların hatrına dönüyor

Çerkezköy’de yaşayan Merve Yılmaz ve Meryem Arkan isimli iki hayırsever, yeni oluşumlarıyla yardıma muhtaç herkese ve her şeye yardım eli uzatmaya gayret ediyor. Buldukları ya da kendilerine ulaşan sponsorlar ve yakın arkadaşlarının da desteğiyle, yardıma muhtaç her canlıya ellerinden geldiğince ulaşmaya çalışan hayırseverler, kendilerine ve oluşumlarına destek olan herkese ‘Bedenlenmiş Melekler’ diyor

Dünya bu insanların hatrına dönüyor
12 Ekim 2017 Perşembe 19:10

ONLAR ‘BEDENLENMİŞ MELEKLER’
 
Bedenlenmiş Melekler (Merve Yılmaz ve Meryem Arkan), Çerkezköy’de yaşayan iki hayırsever. Facebook’ta ‘Bedenlenmiş Melekler’ adı altında bir sayfa açan bu ikili, sayfada yaptıkları ilk paylaşımda “Sayfamız yardıma muhtaç her canlıya el uzatıp destek olmak için açılmıştır. Sesini duyabildiğimiz herkesin yanındayız” ifadelerini kullandı.
 


YARDIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİCİ PAYLAŞIMLARDA BULUNUYORLAR

 
“Herkes gider, geriye yaptığınız iyilik, güzellik ve en önemlisi vicdanınızın rahat sesi kalır. Yarını güzelleştirmek için uykuya dalın, güneşe şükredip onu selamlayarak güne başlayın. İyi düşünen iyilik ve merhametle yaşar. Kendi meleğiniz sizin yolunuzu aydınlatacak, eliniz kalbinizde uyuyun” diye bir söz dizisini daha takipçilerinin beğenisine sunan Bedenlenmiş Melekler daha sonra ilk projeleri hakkında hem bilgilendirici hem de teşvik edici paylaşımlarda bulunmaya başladılar.
 
İLK YARDIMLAR BATMAN’A
 
İlk olarak Batman-Kamışlı Hayrettin Konak İlkokulu’nda eğitim-öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmaya çalışan ikili; 11 Ekim’de kargoya çıkan giyim, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımlarının bir kısmının fotoğrafını paylaştı.
 


İKİNCİ ADRES SİİRT - KARABAĞ

 
Daha sonra araştırmalarına devam eden ve Siirt - Karabağ İlkokulu’ndaki yardıma muhtaç öğrencilere ulaşmayı hedefleyen Bedenlenmiş Melekler; sayfalarında bu okulun eksik yönlerini gösteren bazı fotoğraflarını “Siirt Karabağ ilköğretim okulu için acil yardım bekliyoruz arkadaşlar. Kış geliyor, önce kalpleri ısıtalım.” notuyla paylaşarak, diğer yardımsever vatandaşların dikkatini çekmeye çalıştılar.
 


ÇAĞRILARI KISA SÜREDE CEVAP BULDU

 
İki meleğin çabaları kısa bir süre içerisinde sonuç vermeye başladı ve okula gönderilecek kırtasiye malzemelerinin neredeyse tamamı birkaç gün içerisinde hazır hale getirildi. Diğer ihtiyaçlar da tamamlanınca Siirt - Karabağ İlkokulu’ndaki öğrencilerin de bazı ihtiyaçları karşılanmış olacak.
 
SİZ DE BEDENLENMİŞ MELEK OLABİLİRSİNİZ
 
Yeni bir oluşum olduklarını ve sponsorların da desteğiyle ulaşabildikleri her canlıya ulaşarak yardım ellerini uzatacaklarını ifade eden Bedenlenmiş Melekler, Çerkezköy’deki hayırseverlerin bu oluşuma şimdiden büyük destek verdiklerini ve bu desteklerin giderek de arttığını ifade etti. Elini taşın altına sokmak isteyen ve oluşumdan habersiz olan hayırseverlere de seslenen Melekler, onları da bedenlenmiş birer melek olmaya davet ediyor.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.