Dünya Prematüre Günü’nü kutladılar

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Optimed Hastanesi’nde doğan prematüre bebekler ve aileleri katıldı

Dünya Prematüre Günü’nü kutladılar
18 Kasım 2016 Cuma 10:26

SEMİNER SALONUNDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ
17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi seminer salonunda düzenlenen etkiliğe Yönetim Kutulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Yenidoğan Sorumlusu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Veysel Öz, Yenidoğan Doğum Bakım Sorumlu Hemşiresi Ebru Gür Kartal ve ekibi, Hastane Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumluları ile Hastanede doğan prematüre bebek ve aileleri katıldı.
HOŞGELDİNİZ
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Arslan, katılımcılara ‘Hoşgeldiniz’ diyerek 17 Kasım Dünya Prematüre Günü’nü kutladı.
BİZLER ÇOK MUTLU OLDUK
Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da misafirleri selamlayarak, “Bu günün bizim için ayrı bir özelliği var. Bugün, yavrularımızın Optimed ailesinde bir araya gelme günü. Yavrularımızı tekrar görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onları bizlerle kavuşturan anne babalara teşekkür ediyorum. Bizler çok mutlu olduk, umarım sizler de mutlusunuzdur. Bugün, ailemizin eksik olan bir parçasını kısmen doldurmuş olduk.” dedi.
SİZLERİ SAĞLIKLI GÖRMEK ÇOK GÜZEL
17 Kasım’ın kendileri için çok güzel bir gün olduğunu kaydeden Yenidoğan Sorumlusu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Veysel Öz, “Sizleri sağlıklı görmek çok güzel. Yenidoğan hekimliğinde esas iş hemşirelerimizin. Onlar büyük bir ekip ve çok önemli bir iş yapıyorlar. Bu zorlu yolculuğu başarıyla bitirmiş olduğumuzu görmek bizi çok mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.
DİLERİM HER SENE BU GÜZEL GÜNDE BİR ARAYA GELEBİLİRİZ
Yenidoğan Doğum Bakım Sorumlu Hemşiresi Ebru Gür Kartal da kısa bir konuşma yaparak, “Prematüre bebeklerimize sizin gibi baktık, büyüttük ve sonra da sizlere teslim ettik. Buraya gelip yavrularımızı görmemize vesile olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Dilerim her sene bu güzel günde bir araya gelebiliriz.” ifadelerini kaydetti.
SERTİFİKA DAĞITILDI
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin 17 Kasım Dünya Prematüre Günü anısına hazırlatmış olduğu pasta kesildi ve katılımcılara sertifika dağıtıldı.
Haber: Uğur Kılıç 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.