Duran otobüs yandı

Geçtiğimiz gün otogarın yan tarafında bulunan ve Çerkezköy halk pazarına ait müşteri otoparkında park halinde duran Mercedes - Benz 0302 marka otobüs yandı.

Duran otobüs yandı
23 Temmuz 2007 Pazartesi 07:45

SEBEBİ BELLİ OLMAYAN YANGINDA OTOBÜS KÜL OLDU

Geçtiğimiz gün Çerkezköy halk pazarına ait müşteri otoparkında park halinde bulunan ve hurdaya ayrıldığı öğrenilen, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası Başkanı Yaşar Kuş'a ait yakalamalı hacizli 59 S 2251 plakalı 0302 marka otobüs, belirlenemeyen bir sebepten dolayı yandı. Çevredeki vatandaşların itfaiyeye haber vermesi ile derhal olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdehale ettiyse de otobüsün içi tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının neden çıktığı ile ilgili araştırma devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.