Eğitime destek sürüyor

Kapaklı Belediyesi, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’nun birtakım ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime olan desteğini sürdürdü.

Eğitime destek sürüyor
13 Temmuz 2018 Cuma 12:01

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Mehmet Elfide Erdegül İlkokulumuzun ihtiyaçlarını talepleri doğrultusunda karşıladık. Okulumuza öğrencilerimizin eğitimi için aldığımız 1 adet diz üstü, 1 adet masaüstü bilgisayar ve 5 adet projeksiyon cihazını Okul Müdürümüz Murat Öz ve İlçe Şube Müdürümüz Sait Beydoğan'a teslim ettik.” dedi.

OKULLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ
Çocukların geleceği için eğitim kurumlarına desteklerinin devam ettiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızla okullarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Yarınlarımızı aydınlığa çıkaracak olanlar, gençlerimizdir. Yarınlarımız işte bu eğitim yuvalarında inşa ediliyor. Okullarımız için belediye olarak üzerimize düşen bütün görevleri imkanlarımız ölçüsünde yapıyoruz ve her zaman da yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.