Eğitime verdikleri önemi belli ediyorlar

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ilçede inşaatları devam eden eğitim yatırımlarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Eğitime verdikleri önemi belli ediyorlar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 11:54

PROJELERİN SON HALİNİ YERİNDE GÖRDÜLER
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş dün Ambardere eğitim bölgesinde yapımına yeni başlanan 200 kişilik öğrenci pansiyonunda incelemelerde bulundu. Ayrıca yapımı tamamlanma aşamasında olan 24 derslikli Anadolu Lisesi’nde, 32 derslikli Çerkezköy OSB Ortaokulu’nda, yapımına yeni başlanan ve Eyüp Sözdinler tarafından şirketi Henateks adına yaptırılan ortaokul inşaatında ve Fikri Güner Anaokulu’nda detaylı şekilde incelemelerde bulunan heyet projelerin son halini yerinde görerek değerlendirmede bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.