Emeklilikte Yaşa Takılanlar dernek açıyor

Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Pazar günü yapılacak törenle merkez bürosunun açılışını Çerkezköy’de yapacak.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar dernek açıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Ekim 2019 Cuma 11:25

Gaziosman paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Erna Center’da yapılacak açılışa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın  katılacağının bilgisini veren Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkan Yardımcısı Şenol Kurt ‘Tüm madur olan emekçi EYT’li arkadaşlarımız açılışa davetlidir’ dedi.
 06 Eylül Pazar günü Saat :14:30 da Genel Başkan Sayın Gönül Boran Özüpak'ın ve Yönetim kurul ve diğer il dernek yönetim kurullarının katılımı ile  yapılacak olan dernek açılışına ev sahipliği yapacak olan  Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nihan Zafer Cebeci, Genel Sekreter Bahattin Yalçın ve Başkan Yardımcısı Şenol Kurt ‘EYT’li tüm vatandaşlarımız ve emekçi arkadaşlarımızı açılışımıza bekliyoruz.’dediler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.