EMLAK KONUTLARI KAVŞAĞI'NIN YAPIMINA BAŞLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy kent içi trafiği için hayati öneme sahip projelerden biri olan Emlak Konutları Kavşağı olarak bilinen yerde yapım işine başladı.

EMLAK KONUTLARI KAVŞAĞI'NIN YAPIMINA BAŞLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2022 Pazartesi 10:26

25 MİLYON LİRALIK PROJE

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy İlçesi Emlak Konutları Kavşağı'nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 25 Milyon TL'lik bir yatırımın startını verdiklerini belirten Başkan Albayrak, "Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çerkezköy İlçemizde de önemli proje ve yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçe trafiğine önemli ölçüde nefes aldıracak olan Emlak Konutları Kavşağı'nın yapımına başlamış bulunmaktayız. Projemizin şimdiden Çerkezköylü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.