Emlakçılar tanışma toplantısında bir araya geldi

Çerkezköy Emlakçılar Derneği’nin 26 Kasım’da yapacağı kongre öncesinde, Dernek Başkanlığı’na adaylığını açıklayan İlker Sezen, Yönetim Kurulu ile tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Sezen, hedeflerinin dernek üye sayılarında en az 300’ü aşkın bir topluluk oluşturmak olduğunu ifade etti.

Emlakçılar tanışma toplantısında bir araya geldi
31 Ekim 2014 Cuma 07:49

ADAYLIĞINI ARKADAŞLARIMI MEDENİ CESARETLERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM
26 Kasım’da yapılacak olan Emlakçılar Derneği Kongresi’nde Dernek Başkanlığına adaylığını açıklayan İlker Sezen, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Simit Sarayı’nda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilk olarak Dernek Başkanlığını bırakan Serkan Karagöz söz alarak, “Kent Konseyi ile Emlakçılar Derneği görevi aynı anda gitmiyor. Kent Konseyi Başkanlığı görevimdeyim ve Emlakçılar Derneği Başkanlığını da iki dönem icra ettim. Buraya kadar taşıdığımız bayrağı şimdi yeni arkadaşlarımız götürecek. Önemli olan bu işi en iyi yapacak arkadaşların olmasını isteriz. Bu sebeple ben aday olan tüm arkadaşları medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

BİR EMLAK AĞI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
Emlakçılar Derneği Başkanlığına Adaylığını açıklayan İlker Sezen, yaptığı açıklamada ilk olarak Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı. Sezen daha sonra yaptığı açıklamada, “Hedefimiz dernek üyelerinin sayısını artırarak bir emlak ağı oluşturmak. Aynı zamanda dernek lokali oluşturup tüm üyelerimizin katkısıyla kendimize ait bir toplantı yeri yapmak istiyoruz. Çalışınca bunların hepsinin olabileceği kanısındayım. Olmaz diye bir şey yok herkes gönülden çalışırsa her şeyi yapabiliriz” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.