En büyük bayramın 98. Yılını kutluyoruz

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. Yılı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı, 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 13.00’te Hükümet konağı önünde Atatürk Anıtına Çelenk konulmasıyla başlayacak.

En büyük bayramın 98. Yılını kutluyoruz
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Ekim 2021 Perşembe 10:55

29 Ekim Cuma günü Çerkezköy Hükümet  Konağı önünde saat 09.30 düzenlenecek olan Tebrikat Kabul töreninin ardından kutlamalar  devam edecek.

29 Ekim kutlamalarında, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması Şanlı Bayrağımızın göklere çekilmesinin ardından, günün  anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak.

Mehter takımı ve Halk oyunları gösterileri, şiirler okunması, müzik dinletisi, spor gösterileri, Ödül töreni ve geçit töreni yapılacak. Cumhuriyet Bayramı  gece saat 24.00’da sona  erecek.

CANDAN ERÇETİN KONSERİ

Çerkezköy Belediyesi’de Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Kent Park’ta bir konser düzenliyor. 29 Ekim 2021 akşamı saat 20.30’da ünlü sanatçı Candan Erçetin Çerkezköylü’lere  konser verecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.