En yüce duygulardan biridir annelik

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu yıl 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

En yüce duygulardan biridir annelik
12 Mayıs 2017 Cuma 15:15

EŞSİZ BİR SEVGİ VE FEDAKARLIK
Ülkemizde her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü (bu yıl 14 Mayıs) kutlanan Anneler Günü için bir kutlama mesajı yayımlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Eşsiz bir sevgiye ve fedakârlığa dayanan, anlatmak için kelimelerin kifayetsiz kaldığı, en yüce duygulardan biridir annelik…
İNSANLIĞIN EN KUTSAL GÖREVLERİNDEN BİRİ
Anneler, yaşamlarımızın ilk evresinden itibaren bize bahşettikleri sevgi, şefkat ve özverilerini, erişkin insanlar haline geldiğimiz zamanlarda bile esirgemezler. Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emeklerle yetiştiren, hayata hazırlayan, geleceğimizi şekillendiren ve topluma kazandıran annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini ifa etmektedirler.
ANNELERİMİZE VEFA BORCUMUZU HİÇBİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ
Dünyanın en değerli varlıkları olan annelerimize vefa borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ancak onlara layık evlatlar olmak, iyi ve topluma faydalı bireyler haline gelmek, hayat yolunda gurur duyacakları başarılara imza atmak, bizlere düşen en önemli görevdir.
BU ÖZEL VE ANLAMLI GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
Koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla, bizlere cenneti dünyada yaşatan tüm annelerimizin, bu özel ve anlamlı gününü kutluyor, hayatlarının her günün, vefalı evlatlarıyla birlikte, Anneler Günü havasında geçmesini diliyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.