Engelleri hep birlikte ortadan kaldırmalıyız

Kapaklı Belediyesi’nin, ilçe genelinde ikamet eden engelli vatandaşlara desteği sürüyor

Engelleri hep birlikte ortadan kaldırmalıyız
25 Ekim 2018 Perşembe 14:43

GEREKLİ DESTEĞİ VE ÖNEMİ HER ZAMAN VERMELİYİZ
Akülü Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan ve Kapaklı’da ikamet eden Mustafa Şimşek, Ayşe Onbaşı ve Mehmet Mustafa Domurcuk’a tekerlekli sandalyeleri teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Akülü tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız ailelerinin de desteği ile istediği yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli desteği ve önemi her zaman vermeliyiz. Biz Belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRİYORUZ
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Başkan Mandalı, “Engelli vatandaşlarımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum. Her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.