Engelleri yok ettiler

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası kutlamaları kapsamında Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin hazırlamış olduğu programın ilk gününde flama, bayrak ve pankartlarla, Pera Pastanesi önünden başlayarak Çerkezköy Belediyesi önündeki kermese kadar alkışlayarak yürüdüler

Engelleri yok ettiler
12 Mayıs 2015 Salı 17:16

 FARKINDALIK İÇİN ALKIŞLADILAR

Yürüyüşe Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nayır ve İrfan Danışmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, okul müdürleri, Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra pek çok vatandaş katıldı. Yürüyüşe katılım gösterenler farkındalık yaratmak için yürüyüş boyunca alkışla tempo tuttular.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Yürüyüşün ardından Çerkezköy Belediye Binası önüne bulunan kermesin açılışına katılan vatandaşlar engelliler yararına düzenlenen kermesten alışveriş yaptılar. Kermesin açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan; “Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu organizasyonu düzenleyenlere ve yardımlarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na da çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullanarak açılış kurdelesini kesti.

ERDOĞAN TRABZONSPOR’LU BİR TABLO ALDI

Açılışın ardından kermesi gezen Hüseyin Erdoğan, ahşap bir tabaka üzerine işlenmiş olan Trabzonspor armalı bir tablo satın aldı. Diğer katılımcılar da kermesten pek çok ürün alarak destek olmaya çalıştırlar.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.