Engelli vatandaşlara yardım devam edecek

Çerkezköy Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda engelli vatandaşlara yapılan nakdi yardımın 2018 mali yılında da devam etmesine ve yardım miktarının da 575 TL (aylık) olarak belirlenmesine karar verildi.

Engelli vatandaşlara yardım devam edecek
08 Ocak 2018 Pazartesi 12:56

AYLIK 575 TL
Toplantının ilk gündem maddesinde, bir önceki oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 'Engelli vatandaşlarımıza yardım yapılması' konusu görüşüldü. 'Kentimizde ikamet eden bedensel ve zihinsel rahatsızlıkları bulunan ve kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken engelli vatandaşlarımıza yapılan nakdi yardımların 2018 mali yılında devam etmesi; yapılan yardım miktarının da 575 TL olarak belirlenmesi' yönündeki komisyon raporu meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.
HİSSE MALİKLERİNE SATILACAK
Ocak ayı meclis toplantısının ikinci oturumu, bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen 'İlçemiz sınırlarında muhtelif parsellerdeki belediye hisselerinin, hisse maliklerine satışı' konulu gündem maddesinin görüşülmesi ile devam etti. Belediye hisselerinin hisse maliklerine satışının kabulü yönündeki komisyon raporu da meclis üyelerince oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.