Engin Camcı: Hizmet sözde kalmasın!

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, kurulduğu günden bu yana gerek doktor eksikliği gerekse poliklinik hizmetinde eksiklikler yaşamakta olan Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde bu eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi için yetkililere seslenerek ‘Hizmet sözde kalmasın’ dedi

Engin Camcı: Hizmet sözde kalmasın!
16 Ağustos 2017 Çarşamba 14:08

EKSİKLİK DİKKAT ÇEKİYOR

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, konu ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında, Devlet Hastanesi’nin hizmete girdiği günden bu yana eksikliklerinin olduğunu belirterek “Çerkezköy’ün yeni devlet hastanesi hizmete girdi fakat binanın büyük ve modern olmasının yanı sıra sağlık personeli eksikliği dikkat çekiyor. Doktor eksikliği sebebiyle poliklinik hizmetleri de yetersiz bir durum alıyor” dedi.

FEDAKARLIK YAPAN DOKTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hizmette eksikliğin yaşandığı hastanede var olan doktorların yoğun çaba harcadıklarını ve kendilerine teşekkür ettiğini belirten Camcı, “Eksikliğin giderilmesi konusunda var olan doktorlarımız olağanüstü bir çalışma sergiliyorlar. İyi hizmet açısından günde ortalama 60-70 hastaya bakacak doktor yaklaşık 130-140 hastaya bakıyor. Yani 2 doktorun bakması gereken hastaya tek doktor bakmaya çalışıyor. Hastalarımız sabahın saat 4’ünde hastaneye giderek kuyruklar oluşturuyorlar. Doktorlarımız yoğun çalışmasına rağmen yoğun temponun yaratmış olduğu vücut yorgunluğu yüzünden hizmette aksaklıklar yaşanabilir” dedi.

SÖZLERİN YERİNE GETİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yeni hali ile hizmete girdiği günden bu yana hastalara müdahalede eksik kaldığını sözlerine ekleyen Camcı “Yeni hastane hizmete açıldığından bu yana bu tür eksiklikler yüzünden sağlık hizmeti konusunda ne yazık ki geride kalmaktadır. Kapaklı ve Saray’a da hizmet vermekte olan bu büyük hastane yetkililerin vermiş olduğu sözleri tutmamasından dolayı zor durumda kalmaktadır" dedi.

SÖZLER YERİNE GETİRİLSİN

Engin Camcı açıklamasının sonunda ise, "15 yıldır hükümette bulunan AKP'nin en çok övündüğü konulardan birisi olan sağlık sektörünün aksine Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaşananlar içler acısı durumu gözler önüne seriyor. Bu konuda yetkililer tarafından verilen 'doktor eksikliğinin giderileceği’ gibi sözlerin en kısa zamanda yerine getirilmesi lazım” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.