Erkan; “Kurumların kapısında yatma zamanı geldi Sayın Başkan”

Kapaklı Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılırken, toplantıya gündem dışı yapılan konuşmalar damga vurdu. Toplantı sonrası söz alan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Erkan; “Teknik konulardan anlayan bir insan olarak sizlere bir öngörüde bulunmak istiyorum. Yıldızkent Kavşağına bir an önce dal-çık yapılması gerekiyor. Aksi taktirde TESKİ’nin yaptığı yatırımların bir anlamı olmayacak. Böyle giderse birkaç yıl içinde kavşak trafiği Çerkezköy’e kadar uzanacak” dedi. Erkan ayrıca Başkan Mustafa Çetin’e; “Sayın Başkan, seçim döneminde ‘gerekirse kurumların önünde yatarım ama Kapaklı’ya bir şekilde yatırımı getiririm’ ifadesini çok sık kullanıyordunuz. Artık kurumların kapısında yatma zamanı gelmiştir” ifadelerini kullandı

Erkan; “Kurumların kapısında yatma zamanı geldi Sayın Başkan”
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Ekim 2019 Çarşamba 11:13

“TRAFİK ÇERKEZKÖY’E KADAR UZANIR”
Eylül ayı olağan Meclis Toplantısının gündem dışı konuşmalar bölümünde söz alan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Erkan, Yıldızkent kavşağına bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini belirterek; “Teknik konulardan anlayan bir insan olarak sizlere bir öngörüde bulunmak istiyorum. Yıldızkent Kavşağına bir an önce dal-çık yapılması gerekiyor. Aksi taktirde TESKİ’nin yaptığı yatırımların bir anlamı olmayacak. Böyle giderse bir kaç yıl içinde kavşak trafiği Çerkezköy’e kadar uzanacak” dedi.

“KURUM ÖNLERİNDE YATMA ZAMANI GELDİ”
Erkan ayrıca Başkan Mustafa Çetin’e; “Sayın Başkan, seçim döneminde ‘gerekirse kurumların önünde yatarım ama Kapaklı’ya bir şekilde yatırımı getiririm’ ifadesini çok sık kullanıyordunuz. Artık kurumların kapısında yatma zamanı gelmiştir” ifadelerini kullandı.

“100 MİLYON TL YATIRIM SÖZÜ ALDIK”
Erkan’ın konuşmasının ardından söz alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin; “Söylediklerinize katılıyorum. İlçe Başkanımla beraber Karayolları Genel Müdürünü ziyaret ettik. Bölgeye yapılacak yatırımlar arasında Kapaklı ilk sırada yer alıyor. Tam 100 Milyon TL’lik yatırım sözü aldık ancak ödenekte sıkıntı olduğu için bu yıl yatırım yapılamayacağı cevabı verildi. İnşallah önümüzdeki yıl Kapaklı’ya ytırım yapılacak” şeklinde konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.