ERTEM HEDİYE GRAYDER'İ TEST ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Şafak Temizlik tarafından Belediye'ye hediye edilen 300 bin TL değerindeki grayderi bizzat test etti. Fatih Mahallesi'ndeki yol yapımında kullanılan grayderi inceleyen Başkan Ertem ilk kez Çerkezköy Gazetesi için sürücü koltuğuna oturdu. Hayatında ilk kez grayder süren Ertem, 10 metre sürdüğü iş makinesini tekrar operatörüne teslim etti.

ERTEM HEDİYE GRAYDER'İ TEST ETTİ
29 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ilk kez grayder sürerken görüntülendi. Şafak Temizlik tarafından Çerkezköy Belediyesi'ne hediye edilen grayderi incelemek için çalışma yaptığı Fatih Mahallesi'ne giden Başkan Ertem, burada objektiflerimiz için şoför koltuğuna geçti. 10 metre kadar grayderi süren Başkan Ertem, "İş makineleri içerisinde en fazla sıkıntı çektiğimiz araç grayder idi. Bununla birlikte grayder sayımız ikiye çıktı"dedi.
ŞAFAK TEMİZLİK HEDİYE ETTİ
Çerkezköy Belediyesi'nin temizlik ihalesini kazanan Şafak Temizlik Firması jest yaptı. Belediye'ye 300 bin TL değerinde son model grayder hediye eden Şafak Temizliğin, bu jesti makbule geçti. Teslim edilen grayder hemen Fatih Mahallesi'nde Belediye Fen İşleri'nin yol yapım çalışmalarında kullanılmaya başlandı. Grayderi görmek için Fatih Mahallesi'ne giden Belediye Başkanı Ali Ertem, "Belediyenin en fazla ihtiyacı olan iş makinesi grayder idi. Bir tane grayderimiz vardı. Bu ikinci oldu. Daha önce kiralamak zorunda kalıyorduk. Grayder kiralamak kolay değil. Diğer iş makinaları gibi kolay bulunmuyor. Yol yapımında en önemli araç" diye konuştu.
GRAYDERİ 10 METRE SÜRDÜ
Fatih Mahallesi'nde Şafak Temizlik Firması'nın Belediye'ye hediye ettiği grayder ile yol tesviyesi yapan operatör Rahim Civan direksiyonu bir süreliğine Başkan Ali Ertem'e verdi. Belediye personeli Civan'dan önce grayderin kullanımıyla ilgili bilgi alan Başkan Ertem daha sonra direksiyona geçti. 10 metre boyunca grayderi süren Başkan Ertem, "Hayatımda ilk kez grayder kullandım" dedi. Grayderin Belediye için çok faydalı olacağının altını çizen Başkan Ertem, "Özellikle köy yollarında bize çok faydası olacak. Hem de çok fonksiyonel bir grayder. Belden kırma ve güçlü motora sahip" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.