Ertem'i hararet bastı!

Belediyedeki işlerini tamamlar tamamlamaz, partisiyle birlikte seçim çalışmalarına katılmayı ihmal etmeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yorgunluğunu çay içerek atıyor. Oldukça hareketli günler geçiren Ertem'in hararetini küçük bardak çay artık kesmiyor.

Ertem'i hararet bastı!
02 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, son günlerde çay bardağını büyüttü! Artık su bardağı ile çaylarını içmeye başlayan Ertem, görenlere 'Seçim harareti bardak büyüttü' yorumları yaptırıyor.
SU BARDAĞI ÇAY İÇMEYE BAŞLADI
Ak Partili Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem 12 Haziran Genel Seçimleri öncesinde partisine mensup Milletvekili Adaylarıyla birlikte kapı kapı, kahve kahve, ev ev, toplantı toplantı dolaşıp oy istiyor. Özellikle 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı'ya verdiği destekle bilinen Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye'deki çalışmalarını tamamlar tamamlamaz, partilileriyle seçim çalışmalarına katılıyor. Hafta içi akşam 17.00'dan sonra Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği etkinliklere katılan Ertem, hafta sonlarıda Milletvekili Adaylarıyla birlikte dolaşıyor. Seçimlerde oldukça iddialı olduklarını söyleyen Ertem, Tekirdağ'dan bu seçimde daha fazla milletvekili çıkartacaklarını söylüyor.
Ertem, günlük Belediye çalışmalarıyla birlikte siyasi hareketlilik nedeniyle temposunu iki katına çıkarttı. Artan tempo nedeniyle hayli yorulan Ertem, hararetini de sık sık çay içerek kesmeye çalışıyor.
EN FAZLA MİLLETVEKİLİNİ AK PARTİ ÇIKARTACAK
Yine bir program sırasında su bardağı ile çay içerken objektifimize yakalanan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Seçim harareti bardak büyüttü' yorumlarına neden oldu. Seçim koşuşturmacası içerisinde hararetini kesmesi için içtiği çayın bardağını büyüten Başkan Ertem, son günlerde hayli yorulduğunu da gösterdi.
Hem Belediye hem de seçim çalışması Ertem'in günlük  performansını iki katına çıkarmasına neden olmuşa benziyor. Bir taraftan çayını içen Ertem, diğer taraftan rakiplerine mesaj yollamayı da ihmal etmedi. Başkan Ali Ertem, 12 Haziran seçimlerinde Tekirdağ'dan en fazla milletvekilini Ak Parti'nin çıkartacağını iddia etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.