Erzurumlulardan iadeiziyaret ​

Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Arslan, dernek yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Erzurumlulardan iadeiziyaret ​
04 Ocak 2019 Cuma 15:55

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Arslan ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Akay’a hemşeri derneklerine ve sivil toplum kuruluşlarına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Arslan, “Biz de bugün hem Başkanımıza iadeiziyarette bulunmak hem de derneklere olan katkılarından dolayı teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, “Derneklerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da derneklerimize ve STK’larımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız” dedi. Başkan Akay ziyaret sonunda Veliköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Arslan ve yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.