Eylül ayında gaz verilecek

Trakya Bölgesi Dağıtım A.Ş. yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre altyapısı tamamlanan ve servis bağlantıları yapılan yerlere Eylül ayı içerisinde doğalgaz verilmeye başlanacak.

Eylül ayında gaz verilecek
27 Ağustos 2007 Pazartesi 08:33

Geçtiğimiz yıl Çerkezköy'de başlayan doğalgaz çalışmalarının 1. Etabı'nda altyapısı tamamlanan ve servis bağlantıları yapılan bölgelere önümüzdeki 1 ay içinde doğalgaz vereceklerini belirten Doğalgaz A.Ş. yetkilileri, "Şuanda son kontrolleri yapıyoruz. Haftasonu servis bağlantıları yapılan yerlerde test yaptık. Eğer önümüzdeki günlerde bir sorun çıkmazsa 15-20 gün içinde ilk gazı vermeye başlayacağız" dediler.

Çerkezköy'de ilk gazın altyapı çalışması tamamlanan ve evlere servis bağlantıları çekilen Fevzipaşa, Gazi Osmanpaşa ve Yıldırım Beyazid Mahallelerine verileceğini ve burada oturanların bu kış doğalgaz kullanmaya başlayacaklarını belirten Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri, bu mahallelerde oturanların kışın doğalgaz ile ısınmaya başlayacaklarını ifade ettiler.

Doğalgazın 1 ay içerisinde verileceği müjdesini veren Trakya Bölgesi Doğal Gaz dağıtım A.Ş. yetkilileri, kendilerinden yetki belgesi almayan kişi ve kuruluşlara bina içi tesisat yaptıran vatandaşların evlerine gaz verilmeyeceğini belirterek, "Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'den yetki belgesi almayan kişi ve kuruluşlara vatandaşlarımız lütfen bina içi tesisatlarını döşetmesinler. Çünkü bunları kabul etmiyoruz" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.