Film arasında evlilik teklifi

14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilisiyle birlikte sinemaya giden Hülya Mutlu, sevgilisi Ulaş İnli tarafından hazırlanan ilginç evlilik teklifi karşısında mutluluktan ağladı.

Film arasında evlilik teklifi
16 Şubat 0008 Cumartesi 00:00

BÜYÜK HAZİNE İSİMLİ FİLMDE EVLİLİK TEKLİFİ

Çerkezköy'de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilginç bir evlilik teklifi gerçekleştirildi. Sevgilisi ile birlikte sinemaya giden 25 yaşındaki Ulaş İnli, Cinemy işletmeni Yasin Aşut ile anlaşarak film arasında kendisi tarafından hazırlanan kısa evlilik teklifi filmini koymasını istedi. Cinemy işletmeni Yasin Aşut ise teklifi kabul ederek, bu mutluluğa ev sahipliği yaptı.

Sevgilisini Cinemy'a Büyük Hazine isimli filme getiren HYOSUNG Fabrikası'nda Güvenlik Görevlisi olarak çalışan Ulaş İnli, sinemada filme verilen ara esnasında sevgilisi Hülya Mutlu'ya evlilik teklifi yaptı. Evlilik teklifini ilginç bir şekilde film arasında daha önce hazırladığı video ile yapan Ulaş İnli, sevgilisi Hülya Mutlu'nun teklifi kabul etmesiyle birlikte sevinçten çılgına döndü.

Filme verilen arada Ulaş İnli tarafından hazırlanan küçük videonun beyaz perdede yansımasıyla birlikte şaşıran Hülya Mutlu sevgilisinin böyle ilginç bir şekilde kendisine evlilik teklifinde bulunması karşısında şaşırdığını belirterek, "Hiç beklemiyordum. Film arasında Ulaş'ı görünce önce tereddüt ettim, şaşırdım ama sonra gerçekten çok duygulandım" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.