Funda Serfiçe üzerine alındı

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, muhatabı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olan bir haberimizi üzerine alınarak duyuru yayımladı.

Funda Serfiçe üzerine alındı
04 Mayıs 2018 Cuma 19:21

İDDİALARI PAYLAŞTIK
5 Mayıs 2018 tarihli Gazetemizde yayınladığımız ‘Kitap okumaya Milli Eğitim engeli’ başlıklı haberimizde, Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin bu yıl ikincisini düzenlemeyi planladığı ‘Minikler Okuyor’ etkinliğinin Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğünce onay görmediği iddialarını Çerkezköy halkıyla paylaşmıştık.

WHATSAPP’TAN HABERİN ASILSIZ OLDUĞUNU YAYINLATMAK İSTEDİ
Haberimizin 4 Mayıs’ta saat 18.04’te internet sitesinde paylaşılmasının ardından Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Konseyin Genel Sekreteri Hüseyin Ülger aracılığıyla Whatsapp’tan Çerkezköy’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarına mesaj atıp haberimizin doğru olmadığını dair bir açıklama yayınlamalarını istemiştir.

İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA ERTELEME DUYURUSU YAPILDI
Bu açıklama hiçbir gazetede ve bu gazeteler bağlı internet sitelerinde yayınlanmayınca, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe 3 Mayıs Perşembe günü saat 08.26’da Çerkezköy Kent Konseyi’nin Facebook sayfasından şöyle bir duyuru yayımladı:

İŞTE O DUYURU
“Çerkezköy Kent Konseyi, Çocuk Meclisi tarafından bu sene ikincisi 02 Mayıs 2018 tarihinde yapılması planlanmış iken, şenlik Çerkezköy Kent Konseyi tarafından 09 Mayıs 2018 tarihine ertelenmiştir. Ertelenme nedeni Çocuk Meclisi kararı olup, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müdürü Hüseyin Gümüş ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Şenlik için OLUR 30.Nisan.2018 tarihinde, saat 15.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından, Çerkezköy Kent Konsey Başkanı Funda Serfiçe’ye iletilmiştir. ancak Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir’in görümcesi vefat etmesi sebebi ile Erzincana gitmiştir. Tarihin ertelendiği sözlü olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü ne ve yazılı olarakta Çerkezköy Belediyesi ile paylaşılmıştır. 09 Mayıs 2018 de gerçekleşecek Şenliğimize tüm halkımız davetlidir.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.