Gaziler Başkan Akay’a teşekkür etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve berberindeki gaziler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

Gaziler Başkan Akay’a teşekkür etti
10 Eylül 2018 Pazartesi 14:34

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a plaket takdim eden ve teşekkürlerini sunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Başkan Akay’ın 4.5 yıldır sürekli yanlarında olduğunu, destek ve yardımlarını hiç esirgemediğini belirterek, kendilerine sağladığı olanak ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

ATMOSFER MUHTEŞEMDİ
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nden övgü ile bahseden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının muhteşem bir atmosferde geçtiğini ifade etti.

YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazilere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirtti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.