Gaziler Günü kutlama programı

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Çerkezköy’de yapılacak olan kutlamanın programı belli oldu.

Gaziler Günü kutlama programı
16 Eylül 2015 Çarşamba 16:57

PROGRAM BELLİ OLDU

Çerkezköy Kaymakamlığı’nın almış olduğu kararlar doğrultusunda 19 Eylül 2015 Cumartesi, Gaziler Günü kutlama Programı şu şekilde gerçekleştirilecek:

SABAH 8’DE BAŞLAYIP AKŞAM 10’DA SONA ERECEK

Programa göre Gaziler Günü 19 Eylül 2015 Cumartesi günü 08.00’da başlayıp, aynı gün saat 22.00’da sona erecek. Kamu Kurum ve Kuruluşları, askeri birlik, karargah ile özel kuruluşlar Türk Bayrağı ve Atatürk Portreleri ile donatılacak.

HAZIRLIKLAR 09.50’DE TAMAMLANMIŞ OLACAK

Çelenkler saat 09.40’da Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde hazır bulundurulacak. Törene katılan Protokol, Görevliler ile halk en geç saat 09.50’de tören alanında yerlerini almış olacak.

ÇELENK SUNUMU SAAT 10.00’DA

Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği tarafından saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenkleri sunacaklar.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

Yurdumuzun Kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk, Silah Arkadaşları ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda v Gazilerimize Milletimizin minnet duygularının ifadesi olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve akabinde İstiklal Marşı okunacak.

YARLIGAN KONUŞMA YAPACAK

Programın sonunda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.