Gazilerden Kaymakama ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Gaziler ile birlikte Anıtkabir ve Eskişehir dönüşü Çerkezköy İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün resminin bulunduğu hatıra tabak hediye ettiler

Gazilerden Kaymakama ziyaret
26 Mayıs 2016 Perşembe 16:41

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Gezi programı hakkında bilgi veren Yarlıgan “Türk Hava Kurumu ve Derneğimizin ortaklaşa hazırlmış olduğu gezi programında, Çerkezköy Belediyemizin tahsis ettiği araçla Önce Ankaraya giderek Anıtkabiri ziyaret ettik. Ardından Eskişehire gittik. Gezi dönüşü Sayın Kaymakamımız ziyaret etmek istedik. Sayın Kaymakamımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, bayramlarda ve önemli günlerde bizleri unutmayarak maddi ve manevi her türlü desteği veriyor. Yaptığımız tüm programlarda yanımızda oluyor. Tüm Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

HER ZAMAN MUTLU OLUYORUZ

Kendisine takdim edilen anlamlı hediye için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki Gazilere teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum. Tüm Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve ailelerini her zaman saygıyla anıyoruz. Sizin sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlanmanız gerekiyor. Çünkü bizler bu topraklarda yaşıyorsak bunu Aziz Şehitlerimize ve siz Kahraman Gazilerimiz borçluyuz. Bizler sizlerle birer aileyiz. Sizleri görmekten her zaman mutlu oluyoruz.” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.