Gazilerimiz bizim kutsal emanetlerimizdir

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti. Dernek Üyeleri tarafından kapıda karşılanan Kaymakam Kubilay, üyelerin Gaziler Gününü kutladı

Gazilerimiz bizim kutsal emanetlerimizdir
19 Eylül 2016 Pazartesi 15:57

ÇERKEZKÖY TEMSİLCİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e, ‘mareşal’ rütbesi ile ‘gazi’ ünvanı verilmesinin yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Dernek Üyelerinin Gaziler Gününü kutladı.
GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay, “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ve mareşallik rütbesinin verilmesinin yıldönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek sözlerine başladı.
DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI
15 Temmuz’da yaşanan askeri darbe girişimini de kınayan Kaymakam Kubilay, “15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimini milletimiz savuşturmuştur. Kalkışmada bulunan vatan hainlerini kınıyor ve lanetliyorum. Alçak darbe girişimine karşı kendini siper ederek şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.” dedi.
“ASLA UNUTMAYACAĞIZ”
Türkiye’nin şehit ve gazilerin kendilerine emaneti olduğuna dikkat çeken Kaymakam Kubilay, “Bu kutsal emanete sahip çıkmak, şehit ve gazilerimize layık olmak, onlardan aldığımız emaneti daha da ileriye taşımak bizim en hakiki görevimizdir. Canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız.” ifadelerini kullandı.
“ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZDIR”
Hayatta olan gaziler için, “Gazilerimiz bizim kutsal emanetlerimizdir.” diyen Kaymakam Kubilay, “Şehit ve gazilerimizi, onların ailelerini kendi ailemiz olarak görüyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Bizler sadece belirli günlerde değil, her zaman sizlerin yanınızdayız.” diye konuştu.
YARLIGAN TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretlerinden dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkürlerini ileten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Başta Kaymakamımız Metin Kubilay olmak üzere tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Kaymakamımız burada göreve başladığından beri bizim hep yanımızda. Birlik ve beraberlik içerisinde buradayız.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.