Genç beyinler, icat ediyor

Çerkezköy Belediyesi – Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi işbirliği ile düzenlenen ‘Genç beyinler, icat ediyor!’ projesinin açılışı 9 Mayıs Salı günü saat 10.00’da gerçekleşecek

Genç beyinler, icat ediyor
05 Mayıs 2017 Cuma 10:21

KIZILPINAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞECEK
‘Teknolojik Ürünler Tanıtım Günleri’ kapsamında Çerkezköy Belediyesi – Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Genç beyinler, icat ediyor!’ projesi başlıyor. 9 – 10 – 11 Mayıs günlerini kapsayan ve Kızılpınar Kültür Merkezi’nde hayata geçecek olan projenin ilk seansı 9 Mayıs Salı günü saat 09.00’da başlayacak.
9 MAYIS SALI GÜNÜ HAYATA GEÇİYOR
İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılacağı projenin konusu, ‘Uçan Hava Araçları ve Drone Yapım, Tanıtım Eğitimi’. 9 Mayıs Salı günü saat 10.00’da gerçekeleşecek olan proje açılışına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılması bekleniyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.