Genç Fenerliler iftarda buluştu

Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Gurubu, Kapaklı ve Saray Genç Fenerbahçelilerin katılımı ile iftar organizasyonu düzenledi

Genç Fenerliler iftarda buluştu
13 Haziran 2017 Salı 10:10

FENERBAHÇE SEVDALILARI KATILDI

Çerkezköy Etbeyi Restaurant'da düzenlenen iftar programına Çerkezköy, Kapaklı ve Saray başta olmak üzere çevre İlçelerden de Fenerbahçe sevdalıları katıldı.



PROGRAMA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler'in temsilcisi Sinan Sağlam "Çerkezköylü Genç Fenerbahçeliler olarak iftar yemeğinde toplandık. Öncelikle bu mutlu ve anlamlı günümüzde bizi kırmayıp davetimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Aramıza Saray'dan Kapaklı'dan gelen ve bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Öyle bir toplanalım, hem bir hayır işleyelim hem de bu anlamlı günü değerlendirelim istedik. Tabi bu da sizlerin katılımıyla gerçekleşti. Ben isterim ki bu organizasyonlarımız, toplanmalarımız daha da artsın, daha da sık olsun. Önümüzdeki sezon Çerkezköy'de daha aktik faaliyetlerde bulunarak maçlara otobüs kaldırmayı planlıyoruz.  Bunun için ellerinden gelen tüm gayreti gösteren kardeşlerime de çok teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.