Gitar ve bağlama kurs kayıtları başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat kursları kapsamında ilçenin birçok noktasında açılan ve vatandaşlardan yoğun talep gören bağlama ve gitar kursları, Bağlık Mahalle Evi’nde de kursiyerlerle buluşacak.

Gitar ve bağlama kurs kayıtları başladı
07 Mart 2018 Çarşamba 19:19

KURSLAR YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğünce ilçe merkezi ve mahallelerde açılan kültür ve sanat kursları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Üçüncüsünün geçtiğimiz günlerde Bağlık Mahalle’sinde açıldığı Mahalle Evi’nde, vatandaşlardan gelen talep üzerine bağlama ve gitar kursu açılacak.
5 MART’TA BAŞLADI
Bağlık Mahalle Evi’nde açılacak olan bağlama ve gitar kursu için kayıtlar 5 Mart Pazartesi günü başladı. Çerkezköylü vatandaşlar bu kurslara kayıt olmak için Bağlık Mahalle Evi’ne ya da Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi’ne müracaat edebilir. Kurslar ücretsiz ve herhangi bir yaş sınırı yok.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.