Glory Area’dan 1911’li oyunculara moral kahvaltısı

Süper Amatör Lig’de hafta sonu oynanan Çorluspor 1947 karşılaşması öncesi 1911 Çerkezköyspor Takımı Glory Area’nın işletmecisi Kasım Şişman tarafından kahvaltı programında ağırlandı.

 Glory Area’dan 1911’li oyunculara moral kahvaltısı
16 Aralık 2014 Salı 18:16

 MAÇ ÖNCESİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Süper Amatör Lig’de hafta sonu oynanan Çorluspor 1947 maçı öncesi 1911 Çerkezköyspor takımı Glory Area işletmecisi Kasım Şişman tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi. Hafta sonu Çorluspor 1947 ile oynanan maç öncesi Glory Area’da organize edilen kahvaltı programına 1911 Çerkezköyspor yönetimi ve futbolcuları katıldı.

HAK ETTİĞİMİZ YERLERE ULAŞACAĞIZ

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, organize edilen kahvaltı programından dolayı Glory Area işletmecisi Kasım Şimşek’e teşekkür ederek, “Bizlere verilen değer ve güveni boşa çıkartmamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve Çerkezköy’de futbolu ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. İnşallah sezonu en iyi şekilde kapatıp hak ettiğimiz yerlere ulaşacağız” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Glory Area işletmecisi Kasım Şimşek te düzenlediği kahvaltı programına katılan yönetim ve futbolculara şükranlarını sunarak, “Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum. Şehrimizin takımına elimizden geldiği kadarıyla lig sonuna kadar destek olmak isteriz. İnşallah bu sezonu şampiyon olarak tamamlarlar ve üst liglerde Çerkezköy’ü temsil ederler” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.