Göçmenlerden İsrail’e kınama

Çorlu Merkezli Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları kınadıklarını belirtti

Göçmenlerden İsrail’e kınama
24 Temmuz 2014 Perşembe 07:24

"İsrail'e artık yeter diyoruz, binlerce kez lanetliyor ve kınıyoruz” diye açıklamasına başlayan Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu, “Savaş hallerinde gerekçe ne olursa olsun, hiçbir ülkenin ya da hiçbir gücün savaşın en şiddetlisini seçerek kadın, çocuk, genç, yaşlı, silahsız demeden bir toplumu yok etmesi kabul edilir bir durum değildir. Filistin’de yerleşim yerlerini bombalayarak adeta devlet terörü uygulamaktadır. Burada yalnız masum insanlar değil, insanlığa kurşun sıkılmakta, insanlık katledilmektedir. Kaldı ki bu vahşetleri gerçekleştiren İsrail'e BM ve AB hiçbir şekilde müdahale etmiyor. Bu kuruluşlar bu günde vahşete sessiz kalacaklarsa bir daha hiç konuşmasınlar’’ şeklinde konuştu.
SESSİZ KALMAYACAĞIZ
İsrail’in yaptıklarına sessiz kalamayacaklarını söyleyen Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu  şöyle devam etti: “Balkan göçmen camiamıza ait vatandaşlar olarak zulmü ve ezilmeyi biz de iyi biliriz. Balkanlar farklı etnik toplulukların, inançların ve kültürlerin yüzlerce yıl boyunca bir arada yaşadığı toplumun gerçek sevgi ve insanlığa eşit mesafede varlığını sürdürmüş olan Evlad-ı Fatiha’nın torunları olarak baskılardan kurtulup adaleti, eşitliği doğruluğu, hoşgörünün, birliğin ve beraberliğin bir simgesi olmuştur.”
ORTADOĞU’NUN ŞIMARIK ÇOCUĞU
“Ortadoğu’nun şımarık İsrail’i her yıl Ramazanı burnumuzdan getiriyor” diyen Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu’’ Geçen yıl, önceki yıl Ramazan ayına kasti olarak getirerek bütün müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor. BM Genel Sekreteri ‘İsrail sivil kayıpları önlemeye çalışmalı’ açıklaması her zaman ki gibi Birleşmiş Milletlerin katliama çanak tuttuğunun bir göstergesidir. Nerede zulüm varsa karşısındayız. İsrail’in yaptıklarından dolayı kınıyor ve herkesi katliama karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Dünya’da Filistinli kardeşlerimizle hep birlikte yaşama dileğimiz öncelikli olmak üzere baş sağlığı ile birlikte büyük sabırlar diliyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.