Göğüs Hastalıkları Uzmanı göreve başladı

Açıldığı günden bu yana sürekli yeniliklere imza atan Özel Çerkezköy Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birçok branşta 20'ye yakın uzman doktorun hizmet verdiği Özel Çerkezköy Hastanesi'nde son olarak Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Karaarslan da bölge halkına sağlık hizmeti vermeye başladı.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı göreve başladı
16 Ağustos 2007 Perşembe 08:27

Dr. KARAARSLAN KİMDİR?

1994 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan ve ihtisasını Yedi Kule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tamamlayan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Karaarslan, daha sonra sırası ile Gümüşhane'de, Eyüp Belediyesi'nde, Medison Hastanesi ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Kızılay Tıp Merkezi ve İstanbul Ufuk Hastanesi'nde çalıştı.

HANGİ ŞİKAYETLERE BAKACAK?

Geçtiğimiz günlerde Özel Çerkezköy Hastanesi Yönetimi ile anlaşarak, Çerkezköy'de çalışmaya başlayan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Karaarslan, Çerkezköy'de görev yapacak olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, "Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak Çerkezköy Hastanesi'nde çalışmaya başladım. Çerkezköy'de astım, bronşit, kronik bronşit, zatüre, akciğer kanseri, akciğerde sıvı toplama gibi hastalıkların tanı ve tedavisinde vatandaşlara yardımcı olacağım. Bilgimi ve birikimimi onlar ile paylaşmaya çalışacağım" dedi.

İNŞALLAH FAYDALI OLURUM

Özel Çerkezköy Hastanesi'nde akciğer grafiğinin, bilgisayarlı tomografinin, solunum fonksiyon testlerinin, alerjik deri testlerinin yapılabildiğini belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Karaarslan, "İnşallah Çerkezköy ve bölge halkına faydalı olurum, onların şikayetlerine, sorunlarına derman olurum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.